Om oss

Vår filosofi


Lisasgården har som syfte att producera klimatvänligt kaninkött av hög kvalitet, där djurens välmående alltid kommer i första hand.

Med eget slakteri på gården kan vi garantera en stressfri slakt utan transporter och därmed en hög kvalitet på slutprodukten.


Vår filosofi är att producera reko mat för att du som konsument ska kunna göra ett klimatsmart och hälsosamt val av livsmedel !

Reko mat produceras och konsumeras nära.

Reko mat är fri från gifter, antibiotika och hormoner.

Reko mat är bra för kropp och själ och naturligtvis för hela vår planet !

Lisasgården i södra Dalarna


Lisasgården ligger välkomnande vid den södra Dalaporten, strax bakom skogen innanför riksväg 70.


Jag som driver Lisasgården heter Malin Sundmark och du når mig lättast på mail : info@lisasgarden.se eller på mobil 076 - 114 82 66

Jag är utbildad i produktion, livsmedelssäkerhet, hygien och hållbar utveckling. Köttkaniner har jag haft sedan 2003, och jag är också ordförande för Sveriges Kaninproducenter.

Jag är slaktutbildad med kompetensbevis för kanin, får och get.

Läs mer...


Lisasgården är en liten gård som bedrivs som självhushåll. Vi odlar våra egna grönsaker och rotfrukter. Frukt och bär finns på gården och i vår egen skog hittar vi svamp och olika sorters bär. Kött kommer från djuren. Honung från våra bisamhällen.

Välkommen in för att ta del av allt vi kan erbjuda.

Hitta hit


Besöksadress:


Rotfallet 24, 775 96 Krylbo


Vägbeskrivning från norr :


Åk söderut från Avesta på RV70, vid skylt BY/FOLKÄRNA sväng vänster. Åk ca 300 meter och sedan sväng höger, skylt BENGTSBO 4, in på lång raksträcka. Fortsätt till t-kors och håll höger där. Vid skylt ROTFALLET, sväng upp till höger och fortsätt 600 meter. Gult hus, vit stallbyggnad. Ring i klockan om hundarna är ute.


Vägbeskrivning från söder:


Åk norrut från Sala på RV70, vid skylt ROSSHYTTAN sväng höger. Över järnväg, genom skarp vänsterkurva. Vid skarp högerkurva finns skylt FOLKÄRNA till vänster, sväng vänster där och fortsätt mellan åkrarna. Vid skylt ROTFALLET, sväng upp till vänster och fortsätt 600 meter. Gult hus, vit stallbyggnad. Ring i klockan om hundarna är ute.

mail info@lisasgarden.se

telefon 076 - 114 82 66

Copyright @ Lisasgården